مدیر موفق و کارت ویزیت استفاده می کند.
مدیر موفق از شبکه های اجتماعی استفاده می کند.
آیا میدانستید ۳۳ درصد از مدیران پس از ۹۰ ثانیهی اول دیدار با متقاضیان شغلی برای استخدام کردن یا نکردن آنها تصمیم میگیرند؟ ۱. جستوجوی ظرفیتها، نه موفقیتهای گذشته
مطالعه و بررسی رزومه، اطلاعات خوبی دربارهی شایستگیها و تواناییهای فرد متقاضی در اختیار میگذارد، اما یادتان باشد که دستاوردهای گذشته به معنای موفقیتهای آینده نیست و نخواهد بود.
۲. پرسیدن سؤالات مناسب
زمان مصاحبه و شناسایی نیرو بسیار محدود است. پس باید تلاش کنید در این فرصت کوتاه بهترین گزینهها را شناسایی و انتخاب کنید. هر پرسشی که در مصاحبهی شغلی مطرح میشود باید هدف مشخصی را دنبال کند و معیار مناسبی برای سنجش تواناییهای متناسب با سازمان تلقی
شود.
۳. آزمودن عملی متقاضی :راه مناسبِ بررسی مهارتهای متقاضی، سنجش توانایی او برای رتقوفتق مسئلهای موردی و واقعی است. افراد توانا با اندکی راهنمایی چنین مسائلی را حلوفصل میکنند. بسته به اینکه خواهان جذب چه نیرویی هستید، میتوانید از آزمونهای مختلفی برای سنجش متقاضی کمک بگیرید.
۴. سنجش پرسشهای متقاضی :زمانی که به پرسیدن سؤالات موردنظر متقاضی اختصاص میدهید، در واقع فرصتی عالی برای سنجش توانایی و استعداد اوست. در این فرصت، فرد باانگیزه نشان میدهد که از قبل برای مصاحبهی شغلی آماده شده است و فقط به پرسیدن سؤالاتی که در اینترنت هم جوابشان معلوم است، اکتفا نمیکند. متقاضی باهوش در این موقعیت سؤالات باز میپرسد که ضمن طرح آنها علاقهمندی خود به شغل و شرکت را نیز نشان بدهد.
۵. مصاحبهی چندباره با متقاضی مناسب
سعی کنید با متقاضی مناسب چندبار مصاحبه کنید. شما در آستانهی اخذ تصمیم مهمی هستید، پس نباید از مصاحبههای چندباره شرمگین شوید. شما قصد دارید فرد مناسبی را انتخاب کنید و باید جدی و بادقت به این مقوله بپردازید. آکادمی مدیر موفق در حال نگارش و برنامه ریزی دو ه هایی در این خصوص می باشد که برای بهرمندی مدیران موفق کشور بسیار موثر می باشد.